Elke maand nieuws ontvangen in uw mailbox?

Klik hier om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Gratis chocoladeletter bij uw bestelling

Tot 5 december ontvangt u van ons een heerlijke chocoladeletter bij uw bestelling. De actie is een initiatief van Kiwanis Leiden en de opbrengst is bestemd voor de Stichting ROOS. 

Stichting ROOS organiseert vakantiereizen voor kinderen en jong volwassenen met een verstandelijke beperking. Meer weten?Kijk op Stichting ROOS

Lees meer...

Avond opleiding Europees Zwemonderwijzer

Op 11 mei start een avondopleiding voor Europees Zwemonderwijzer in Zwembad De Schilp in Rijswijk. De opleiding in de avond is speciaal bedoeld voor zwembadmedewerkers die overdag geen mogelijkheid hebben. De opleiding duurt 10 avonden en de contactavonden zullen nog voor de vakanties afgerond worden.

De data voor deze opleiding: 11 - 18 - 25 mei, 1 - 8 - 15 - 22 - 29 juni, 6 en 13 juli 2018.

De opleiding is ingedeeld in 2 uur theorie en 1 uur praktijk per avond. Mogelijk zal er 1 avond volledig gewijd zijn aan de praktijk. Wilt u meer weten? Bel ons voor info 070-3070344 of kijk op de website www.envoz.nl

Lees meer...

Zwembadbranche volgt Envoz Zwemsurvival ABC

De afgelopen week heeft NPZ/NRZ aangekondigd dat de Nationale Norm Zwemveiligheid, een wijziging in de diploma’s, per 1 januari 2018 wordt doorgevoerd. De wijzigingen bestaan uit survival elementen die aan de ABC-lijn zijn toegevoegd om Nederland zwemveiliger te maken.

Envoz heeft al sedert 2014 de survival elementen in haar ABC diploma’s opgenomen. Nederland is een waterland en de praktijk wijst de afgelopen jaren uit dat wij niet zonder een stukje extra veiligheid, in de vorm van survivalelementen, kunnen. Dat nu deze norm ruim drie jaar na onze aanpassingen wordt doorgevoerd, zien wij als een bevestiging van ons vroegtijdige inzicht dat je in Nederland niet om extra survival elementen in de basis ABC-eisen heen kunt.

Overigens wordt ons Zwemsurvival ABC op vele plaatsen, en met heel veel plezier, door kind en zwemonderwijzer uitgevoerd.

Envoz start volgend jaar met een verdere aanvulling op dit programma met de 2-daagse opleiding “Zwemmen in Open Water”. De deelnemende zwemonderwijzers kunnen daarbij een keuze maken tussen opleiden voor “ open zee ” of “ binnenwater ”.

Lees meer...

Close