Elke maand nieuws ontvangen in uw mailbox?

Klik hier om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Zwembadbranche volgt Envoz Zwemsurvival ABC

De afgelopen week heeft NPZ/NRZ aangekondigd dat de Nationale Norm Zwemveiligheid, een wijziging in de diploma’s, per 1 januari 2018 wordt doorgevoerd. De wijzigingen bestaan uit survival elementen die aan de ABC-lijn zijn toegevoegd om Nederland zwemveiliger te maken.

Envoz heeft al sedert 2014 de survival elementen in haar ABC diploma’s opgenomen. Nederland is een waterland en de praktijk wijst de afgelopen jaren uit dat wij niet zonder een stukje extra veiligheid, in de vorm van survivalelementen, kunnen. Dat nu deze norm ruim drie jaar na onze aanpassingen wordt doorgevoerd, zien wij als een bevestiging van ons vroegtijdige inzicht dat je in Nederland niet om extra survival elementen in de basis ABC-eisen heen kunt.

Overigens wordt ons Zwemsurvival ABC op vele plaatsen, en met heel veel plezier, door kind en zwemonderwijzer uitgevoerd.

Envoz start volgend jaar met een verdere aanvulling op dit programma met de 2-daagse opleiding “Zwemmen in Open Water”. De deelnemende zwemonderwijzers kunnen daarbij een keuze maken tussen opleiden voor “ open zee ” of “ binnenwater ”.

Lees meer...

Chocoladeletter actie voor goede doel

ENVOZ geeft een gratis chocoladeletter bij elke bestelling van zwemdiploma's die wij in de maand november ontvangen. Hiermee ondersteunen wij het goede doel Stofwisselkracht van Kiwanis Leiden Sleutelstad.

Per jaar krijgen zo'n 800 kinderen de diagnose stofwisslingsziekte. Meer dan de helft van deze kinderen overlijdt voor hun 18e verjaardag. Het geld is bestemd voor onderzoek.

Lees meer...

Bijscholingdag Zwemonderwijzer 16 juni

Op 16 juni staat de jaarlijkse bijscholingdag voor zwemonderwijzer op de kalender. Deze vindt plaats in Sportcentrum Merwestein in Nieuwegein.

Onze speciale gastpresentatrice zal zijn MINCHENU MADURO, onder andere bekend van het TV programma op NPO1 : "Het geheime leven van 4-jarigen". Zij gaat u uitgebreid vertellen over het "communiceren met kinderen" Zie hiervoor de uitgebreide beschrijving bij het inschrijfformulier op onze website.

U zult interactief bezig zijn in de ochtend, en actief in de praktijkmiddag. Het belooft een fantastische dag te worden. Voor de kosten hoeft u het zeker niet te laten, want de dag kost u all-in € 75,00. Schrijf snel in en mis het niet!

Lees meer...

Close