






Vakopleidingen
Zwembranche
Kwaliteitstester Zwembadwater / Zwembadtechnicus 1
Cursus
Iedere medewerker in een zwembad dient over voldoende technische basiskennis te beschikken. Dit is nodig voor de eigen veiligheid en die van de bezoekers.
Een zwembad is een complex geheel. Het dient zo steriel mogelijk te zijn, vergelijkbaar met een ziekenhuis. Daartoe worden chemicaliën en speciale machines gebruikt. Om hiermee veilig te kunnen en mogen werken dient de medewerker alle toegepaste producten en apparatuur te kennen alsook de juiste wijze van opslag en de voorschriften tijdens het gebruik. U krijgt les van collega’s uit de praktijk.
In deze eerste module wordt de basiskennis van waterbehandeling, waterchemie en werkvoorschriften aangereikt.
Doel
Na het afronden van deze opleiding bezit u de basiskennis van chemie, watermeten, waterkringlopen en filtratie. U bent dan als Voldoende Opgeleid Persoon (VOP) bekwaam om een zwemaccommodatie vrij te geven voor ingebruikneming. Vanzelfsprekend overlegd u dit altijd met uw management.
Doelgroep
Deze module is het meest geschikt voor medewerkers die dagelijks watermetingen verrichten en zij die zich zullen verdiepen op het vakgebied van technisch medewerker.
Toelatingseis
Er is geen specifieke vooropleiding nodig. Wel dient u in een zwembad werkzaam te zijn i.v.m. de praktische toepasbaarheid en stage.
Diplomering
De opleiding wordt afgesloten met het certificaat Kwaliteitstester Zwembadwater / Zwembadtechnicus 1
Compleet
Wij hanteren géén inschrijfgeld of bijkomende examenkosten (eventuele herexamen uitgezonderd). U staat daarom nooit voor een onaangename verrassing.
Al onze opleidingen, trainingen en seminars zijn inclusief lunch (bij een gehele dag), koffie, thee en tafelwater.
Bekijk de factsheet en cursusplanning voor meer informatie.
Met een groep of organisatie deelnemen? Informeer naar de in company mogelijkheden via +31 (0) 703 070 344 of mail naar info@envoz.nl.

€ 401,50 (bij aanmelding voor 31-12-2023) voor licentiehouders
€ 401,50 (bij aanmelding voor 31-12-2023) voor licentiehouders