Vakopleidingen
Zwembranche

Toezichthouder Accommodaties + KNBRD Certificaat “Zwemmend Redden voor Zwembaden”

Cursus

De Toezichthouder is gastheer/ gastvrouw. Bij onveilig geachte situaties zal klantvriendelijk doch adequaat ingegrepen moeten worden. Collega´s zullen naar buiten toe in bescherming genomen worden. Directie en/of management zal tijdig -volgens wettelijke voorschriften op de hoogte worden gebracht worden van vermeende onjuistheden en/of onvolkomenheden. Het is een wettelijke plicht van de Toezichthouder dat de veiligheid, kwaliteit, hygiëne, normen en waarden in acht worden gehouden conform de afspraken in het Toezicht- en Calamiteitenplan.

 

Doel

Het doel van de cursus is de toezichthouder een zo actueel mogelijk beeld te geven van de noodzakelijke vaardigheden en knelpunten in de zwembadwereld. Tevens trachten wij in deze cursus duidelijk te maken dat elk zwembad, elke toezichthouder en elke zwembadaccommodatie zijn eigen cultuur heeft. De cursus geeft handreikingen om veel voorkomende problemen aan te pakken.

 

Toelatingseis

Minimaal zwemvaardig zijn op niveau van het C-zwemdiploma.

 

Diplomering

De cursus wordt afgesloten met het 2 certificaten.

  1. Toezichthouder
  2. Zwemmend Redden voor Zwembaden van Reddingsbrigade Nederland.

 

Compleet

Wij hanteren géén inschrijfgeld of bijkomende examenkosten (eventuele herexamen uitgezonderd). U staat daarom nooit voor een onaangename verrassing.

Al onze opleidingen, trainingen en seminars zijn inclusief lunch (bij een gehele dag), koffie, thee en tafelwater.

 

Bekijk de factsheet en cursusplanning voor meer informatie.

Met een groep of organisatie deelnemen? Informeer naar de in company mogelijkheden via +31 (0) 703 070 344 of mail naar .