Zwemles buiten de lijntjes

Cursus

Het thema van 2023 is bijzonder … maar wat is ‘bijzonder’? Zijn we niet allemaal bijzonder!? Tijdens de zwemlessen kunnen er altijd kinderen zijn die ‘op- of uitvallen’, de één wat meer dan de ander. Soms is dat zichtbaar door een lichamelijke belemmering, maar er zijn ook kinderen waarbij er veel in het koppie omgaat …

 

Doel

Op 23 juni proberen we je een ‘kijkje’ te geven op wat er zoal kan spelen in het koppie van een aantal kinderen met verschillende bijzonderheden. Onze ervaringsdeskundigen bieden je handvatten, zodat je verschillende keuzes kunt maken om de zwemles voor iedereen leuk, veilig en vooral mogelijk te houden.

 

Doelgroep

Deze dag is het meest geschikt voor zwemonderwijzer en assistenten die dagelijkse routine willen doorbreken. Voor hen die geïnteresseerd zijn kinderen werkelijk te helpen door bij zichzelf te onderzoeken waar het kind werkelijk behoefte aan heeft.

 

Toelatingseis

Iedereen die zwemles geeft is welkom.

 

Diplomering

Na de bijeenkomst krijgt u digitaal het deelname certificaat toegezonden. Deze dag telt mee voor de verlenging van de licentie ENVOZ internationale zwemdiploma's.

 

Compleet

Wij hanteren géén inschrijfgeld of bijkomende examenkosten (eventuele herexamen uitgezonderd). U staat daarom nooit voor een onaangename verrassing.

Al onze opleidingen, trainingen en seminars zijn inclusief lunch (bij een gehele dag), koffie, thee en tafelwater.

 

Bekijk de factsheet en cursusplanning voor meer informatie.

Met een groep of organisatie deelnemen? Informeer naar de in company mogelijkheden via +31 (0) 703 070 344 of mail naar .

Zwemmen ZIJ ‘buiten de lijntjes’?
Of moet JIJ je denkwijze en zwemles ‘buiten de lijntjes’ brengen?

Vakopleidingen
Zwembranche