Vakopleidingen
Zwembranche

Zwemmen met Kinderen met een Bijzondere Eigenschap

Cursus

Met plezier leren zwemmen is voor veel kinderen met een beperking niet altijd vanzelfsprekend. Wij vinden dat dat wel zou moeten zijn. Hoe hier als zwemonderwijzer mee om te gaan leert u in deze driedaagse opleiding.

Naast het theoretische kader wordt vooral veel praktische handvatten gegeven door verdieping te vinden in de belevingswereld van anderen. Op deze manier ervaart u  hoe speciaal ieder kind is en kunnen de zwemlessen voor hen zo aantrekkelijk mogelijk worden gemaakt.

 

Doel

Het doel is u praktische handvatten en inzicht te geven voor het lesgeven aan kinderen met bijzondere eigenschappen. Zodoende erop toe te kunnen zien dat álle kinderen kunnen profiteren en eventuele gedragsproblemen kunnen worden voorkomen. Om zwemmen voor iedereen vanzelfsprekend te maken.

 

Toelatingseis

NLQF niveau 3 gekwalificeerd diploma zwemonderwijzer, Certificaat van module II zwemonderwijzer, Diploma zwemleider A, Diploma ALO of CIOS met specialisatie zwemmen of vergelijkbaar.

 

Diplomering

Cursist ontvangt het ENVOZ diploma Zwemmen met Kinderen met een Bijzondere Eigenschap.

 

Compleet

Wij hanteren géén inschrijfgeld of bijkomende examenkosten (eventuele herexamen uitgezonderd). U staat daarom nooit voor een onaangename verrassing.

Al onze opleidingen, trainingen en seminars zijn inclusief lunch (bij een gehele dag), koffie, thee en tafelwater.

 

Bekijk de factsheet en cursusplanning voor meer informatie.

Met een groep of organisatie deelnemen? Informeer naar de in company mogelijkheden via +31 (0) 703 070 344 of mail naar .

Aantal dagen:
Lokatie:
Data:
Kosten pp: