Over ons

ENVOZ is het opleidingsinstituut voor de Nederlandse Zwembranche en geeft, sedert bijna 40 jaar, een gevarieerd scala van internationaal erkende zwemdiploma’s uit. Daarnaast verzorgt de ENVOZ een groot aantal beroepsopleidingen, cursussen en studiedagen voor zwembadmedewerkers en personen werkzaam in de recreatie markt.

Onze belangrijkste missie is de veiligheid in het water te bevorderen.

Voor de uitgave onze zwemdiploma’s zijn wij aangesloten bij de Swimming Teachers Association (STA) in UK. ENVOZ is ook aangesloten bij  de International Federation of Swimminig Teachers Associations (IFSTA), de overkoepelende  wereldorganisatie met daarin meer dan 25 aangesloten landen. Voor meer info www.sta.co.uk  en www.ifsta.co.uk.

ENVOZ is aangesloten bij de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (www.nrto.nl). Alle aangesloten bedrijven werken volgens een gedragscode ter bescherming van de consument.

Naast opleidingen en zwemdiploma’s verkoopt ENVOZ onder de naam Seascooter.nl onderwaterscooters voor privé- en bedrijfsmatig gebruik. Seascooters kunnen uitstekend dienen als extra pleziertje voor kinderen in het zwembad. Er kan gevarieerd worden middels parcours die men met verzwaarde middelen op de bodem uitzet.
Vraag ons voor meer info www.seascooter.nl.

Samenwerkingen/partners

Swimming Teachers Association UK Website STA
International Federation of Swimming Teachers UK Website IFSTA
Nederlandse Raad voor Training en Opleiding Website NRTO
European Qualification Freamework Website EQF/NLQF
Reddingsbrigade Nederland Website KNBRD
Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs Website CRKBO
Zwem Onderwijs Nederland Website ZON
Nederlandse Vereniging van Zwembadmedewerkers Website NVZ
KIKK recreatie Website KIKK

 

Close