Zwemonderwijzer Intensief

Wilt u zwemonderwijzer worden? Dan is een opleiding noodzakelijk. Een goede zwemonderwijzer maakt het verschil. Taken en verantwoordelijkheden van zwemonderwijzers zijn niet alleen afhankelijk van de aard van het zwembad en de variatie in activiteiten die worden aangeboden, maar ook van de voorkeuren, kennis en kunde van de zwemonderwijzer. Tijdens de opleiding zwemonderwijzer intensief worden de basisprincipes van het zwemonderwijs belicht en door experts behandeld.

Heeft u vragen over de opleiding zwemonderwijzer intensief? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bekijk ook de opleiding zwemonderwijzer.

 

Doel van de opleiding zwemonderwijzer

Na het afronden van de opleiding zwemonderwijzer intensief bent u in staat zwemles te geven aan kinderen en volwassenen in particulier- en schoolverband.

 

Doelgroep

Deze korte en intensieve opleiding is geschikt voor personen die in een zwembad werken en via deze opleiding hun ervaring om willen zetten in een diploma.


Inhoud opleiding zwemonderwijzer

De opleiding zwemonderwijzer intensief bestaat uit 5 verplichte contactdagen in een periode van 3 weken. De stageperiode is reeds volbracht in de instelling waar u werkzaam bent (geweest). U dient aan te tonen, door middel van een brief van het bestuur of directie, dat u minimaal 100 uur les heeft gegeven aan de diverse groepen. Zijn dat meerdere werkgevers geweest dan zijn meerdere brieven noodzakelijk.  De verdere inhoud is gelijk aan de reguliere opleiding zwemonderwijzer.

 

Cursusduur:  5 bijeenkomsten in 3 weken
Cursusplaats:    Breukelen

 

Close