Zwemonderwijzer Open Water

Op donderdag 12 en 19 mei 2022 start de opleiding Zwemonderwijzer Open Water.  Wil je goed voorbereid zijn om de prachtige zomer van 2022 het hoofd te bieden, en ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen veilig kunnen recreëren op en in alle mooie open waters die Nederland rijk is schrijf je dan nu in. 

 

Tijdens deze opleiding, leer je hoe je vanuit de basisvaardigheden zoals die zijn aangeleerd in het zwembad, mensen kan trainen om op een veilige manier in open water te recreëren. 

 

Tevens wordt er aandacht besteed aan het vinden van een juiste locatie voor het geven van de lessen, welke materialen te gebruiken in open water en waarom sommige zwemtechnieken in open water anders zijn dan in het zwembad. 

 

Het doel van de opleiding is dat aan het eind van de opleiding de zwemonderwijzer de deelnemers goed kan instrueren en laten ervaren wat het verschil is in zwemmen in een zwembad en in open water en dat hij door het overdragen van zijn kennis, kan bijdragen aan het veilig recreëren op en om het open water. 

 

De cursus wordt afgesloten met het diploma “Zwemonderwijzer Open Water” Dit kan worden behaald door aan alle lessen deel te nemen, te voldoen aan de technische uitvoerbare praktijkoefeningen en het schrijven (ter beoordeling in te zenden) van een lesvoorbereiding van een experience-les in de natuur. 

De kosten voor deze opleiding bedragen € 740,00. De kosten voor licentiehouders bedragen € 715,00.  

 

Wil je meer informatie over deze opleiding of wil je gelijk inschrijven, check onze website. 

https//www.envoz.nl/opleidingen.html