Zwembad Technicus 1

Binnenkort start de opleiding zwembadtechnicus 1. 

De cursus duurt 2 dagen, in verband met de huidige maatregelen houden we nog een slag om de arm voor wat betreft de exacte data. 

Iedere medewerker in een zwembad dient over voldoende technische basiskennis te beschikken. Dit is nodig voor de eigen veiligheid en die van de bezoekers. 

Een zwembad is een complex geheel. Het dient zo steriel mogelijk te zijn, vergelijkbaar met een ziekenhuis. Daartoe worden chemicaliën en speciale machines gebruikt. Om hiermee veilig te kunnen en mogen werken dient de medewerker alle toegepaste producten en apparatuur te kennen alsook de juiste wijze van opslag en de voorschriften tijdens het gebruik. In deze eerste module wordt de basiskennis van waterbehandeling, waterchemie en werkvoorschriften aangereikt. 

Na het afronden van deze opleiding bezit u de basiskennis van chemie, watermeten, waterkringlopen en filtratie. U bent dan als Voldoende Opgeleid Persoon (VOP) bekwaam om een zwemaccommodatie vrij te geven voor ingebruikneming. Vanzelfsprekend overlegd u dit altijd met uw management. 

 Inschrijven kan nog tot dinsdag 11 januari 2022. 

 De kosten bedragen € 370,00 voor niet-licentiehouders. Licentiehouders betalen € 360,00 

https://www.envoz.nl/opleidingen/onderhoudsmedewerker.html