Opleiding Snorkelinstructeur

Nu de winter al voorbij lijkt te zijn en we nog maar 52 dagen verwijderd zijn van het voorjaar, is dit voor zwemonderwijzers het moment om na te denken over een Opleiding voor Snorkelinstructeur. 

Als mensen op vakantie gaan en willen snorkelen is het verstandig eerst wat tijd te investeren in het aanleren. Als snorkelinstructeur bent u in staat hen de handigheden aan te reiken die het snorkelen plezieriger maken. 

Het doel van de opleiding is de snorkelinstructeur een goede basis te geven om afwisselende en kwalitatieve snorkellessen aan te kunnen bieden en een lesplan te maken op de aangeboden levels 1, 2 en 3. 

Om deel te nemen aan de opleiding dien je in het bezit te zijn van NLQF niveau 3 gekwalificeerd diploma zwemonderwijzer, Certificaat van module II zwemonderwijzer, Diploma zwemleider A, Diploma ALO of CIOS met specialisatie zwemmen of vergelijkbaar. 

Uiteraard is affiniteit met onderwatersport een pré 

Na het succesvol afronden van de opleiding ontvangt de cursist het ENVOZ Certificaat Snorkelinstructeur. 

Wij hanteren géén inschrijfgeld of bijkomende examenkosten (eventuele herexamen uitgezonderd). U staat daarom nooit voor een onaangename verrassing. 

Al onze opleidingen, trainingen en seminars zijn inclusief lunch (bij een gehele dag), koffie, thee en tafelwater 

Schrijf je nu in