ENVOZ voor (vak)opleidingen en zwemdiploma's

ENVOZ is het opleidingsinstituut voor de Nederlandse Zwembranche en geeft een gevarieerd scala van internationale erkende zwemdiploma’s uit. Daarnaast verzorgt de ENVOZ een groot aantal cursussen en studiedagen voor zwembadmedewerkers en personen werkzaam in de recreatiemarkt. De belangrijkste missie is de veiligheid in het water te bevorderen door middel van scholing en uit geven van zwemdiploma's.

Lees meer

In Company opleidingen altijd mogelijk

Natuurlijk kunt u een opleiding altijd door ons in uw bedrijf laten verzorgen. Dat kan overdag maar ook in de avonduren. U kunt er voor kiezen om het alleen met eigen medewerkers te doen, maar een instroom van collega bedrijven is mogelijk.

Lees meer

Europese kwalificatie EQF/NLQF komt eraan

Het is de bedoeling van de Overheid om ingaande de jaren 2017-2018 alle diploma’s te voorzien van het Europees erkende kwalificatie keurmerk EQF/NLQF. ENVOZ heeft dit reeds in 2013 voorzien en als eerste in de sportbranche erkenning aangevraagd en verkregen voor de opleiding Zwemonderwijs.

Lees meer

Teddybeer serie

Doel van de Teddybeer is om de allerkleinste bezoeker van de zwembaden stap voor stap vertrouwd maken met het zwembad, het water.


Bijzonderheden: Bij de Teddybeer-serie wordt geen gebruik gemaakt van drijfmiddelen. Wanneer het kind in staat is aan de bepaalde eisen van de diverse diploma's te voldoen kan de Teddybeer Brons, Zilver of Goud worden uitgereikt.

teddybeer brons

De Teddybeer Serie bestaat uit:

  • Teddybeer Brons
  • Teddybeer Zilver
  • Teddybeer Goud