ENVOZ voor (vak)opleidingen en zwemdiploma's

ENVOZ is het opleidingsinstituut voor de Nederlandse Zwembranche en geeft een gevarieerd scala van internationale erkende zwemdiploma’s uit. Daarnaast verzorgt de ENVOZ een groot aantal cursussen en studiedagen voor zwembadmedewerkers en personen werkzaam in de recreatiemarkt. De belangrijkste missie is de veiligheid in het water te bevorderen door middel van scholing en uit geven van zwemdiploma's.

Lees meer

In Company opleidingen altijd mogelijk

Natuurlijk kunt u een opleiding altijd door ons in uw bedrijf laten verzorgen. Dat kan overdag maar ook in de avonduren. U kunt er voor kiezen om het alleen met eigen medewerkers te doen, maar een instroom van collega bedrijven is mogelijk.

Lees meer

Europese kwalificatie EQF/NLQF komt eraan

Het is de bedoeling van de Overheid om ingaande de jaren 2017-2018 alle diploma’s te voorzien van het Europees erkende kwalificatie keurmerk EQF/NLQF. ENVOZ heeft dit reeds in 2013 voorzien en als eerste in de sportbranche erkenning aangevraagd en verkregen voor de opleiding Zwemonderwijs.

Lees meer

Situationeel Leidinggeven

Leidinggeven is een uitdaging die wat nogal wat vraagt van de zwembadmanager. Men is uiteraard een zeer bekwame werknemer maar moet nu gaan leidinggeven, mensen motiveren, aansturen, de kwaliteit en operationele voortgang bewaken ook bij calamiteiten en piekuren. Tijdens de training situationeel leidinggeven leert men de sterke en zwakke punten van de teamleden te onderscheiden en de verschillende stijlen van leidinggeven die hun tot optimale prestaties kan brengen. Men leert in eerste aanleg de eigen sterke en zwakke punten kennen en hoe men zich op kan stellen in verschillende groepen, wat de persoonlijke plaats is of behoort te zijn en hoe men dat bereikt. Verder wordt tijdens de training situationeel leidinggeven geleerd hoe men evaluatie- en beoordelingsgesprekken voert en hoe deze zijn aan te passen aan de individuele omstandigheden van een teamlid. Ook het voeren van verzuim-, slecht nieuws- en exitgesprekken zijn onderwerpen die aan bod komen. 

Heeft u vragen over de training situationeel leidinggeven? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Cursusduur: 1 dag
Cursusplaats:   Afhankelijk van de deelnemers, of in company